There is nothing
so stable as change

Bob Dylan

Samenwerkende partners

Voor een stabiel en stevig bedrijf heb je kennis, kunde en inzichten nodig in verschillende disciplines. Daarom werkt Inukzoek samen met andere vakmensen die met evenveel passie en plezier het werk uitvoeren. Als partners gunnen wij elkaar al het succes en geven wij het beste van ons zelf bij de uitvoering van de werkzaamheden.

Inukzoek en partners zijn voortdurend op zoek naar nieuwe methodieken waarmee wij nog sneller tot resultaten komen en meer weten te bereiken bij onze klanten. Desgewenst putten wij uit een groot netwerk en zetten dit daar waar nodig is in. Via deze weg brengen we snel mensen met elkaar in verbinding.

inukzoek_marthabuning3

Martha Buning
www.marthabuning.nl

Projectbegeleider en -adviseur. Scrumcoach

Over Martha

Beschrijf je Martha dan is ze: sociaal en sportief, creatief en praktisch, enthousiast en kritisch, gericht op leren van elkaar en het bereiken van doelen.

Haar missie is gericht op mens & organisaties. Met meer dan 20 jaar ervaring in HR-functies, weet zij hoe organisaties werken en mensen daarin hun weg vinden.

Martha laat zich niet snel uit het veld slaan. Denken in mogelijkheden en kansen in plaats van bedreigingen en problemen, is wat ze doet. Daarbij maakt ze dankbaar gebruik van competenties als creativiteit, organisatietalent, analytisch vermogen en aanwenden van invloed daar waar nodig.

Martha zorgt dat de energiestroom weer op gang komt en dat je resultaten ziet van de dingen die je doet.

Nienke en Martha verzorgen voor bedrijven en organisaties scrum-trainingen. Daarnaast faciliteren zij de Inukzoek inspiratie workshops.

inukzoek_titia

Titia Keuning

Organisatie adviseur | Trainer/coach | Docent

Over Titia

Titia is arbeids- en organisatiepsycholoog en heeft dit vakgebied aangevuld met onderdelen van bedrijfskunde. Ze is ruim 25 jaren werkzaam in diverse (management)functies in verschillende branches waaronder manager van een arbodienst. Met ingang van 1 oktober 2016 is Titia eigenaar van ‘Titia Keuning Advies’.

Titia is sterk in het koppelen van gewenste veranderingen aan de strategie/doelen van de organisatie. Eén van de modellen waar ze mee werkt, ‘Huis van WerkVermogen’, is een kapstok voor het thema ‘Duurzame Inzetbaarheid’. Onderdelen van HR Strategie kunnen hieraan verbonden worden. Naast het meedenken in structuren, is haar competentie gericht op gedragsveranderingen en preventie met als doel gezond, met plezier en met toegevoegde waarde blijven werken.

Als adviseur, trainer, coach en docent werkt ze graag samen met anderen aan leren & ontwikkelen.

inukzoek_willembruining

Willem Bruining
www.ynsicht.nl

HR-adviseur | Trainer | Trainingsacteur

Over Willem

Willem Bruining heeft in het bedrijfsleven een aantal jaren als manager en HRM professional gewerkt. Vanuit een hobbymatige interesse in improvisatietheater ontstond een logische belangstelling voor het vak van trainingsacteur.

Willem volgde daarop met succes de professionele opleiding: ‘Acteren in het bedrijfsleven’ bij WWLA in Amsterdam waarna hij vanaf 2009 actief is als trainingsacteur in diverse sectoren. Opdrachtgevers stellen zijn werkervaring op prijs omdat je als geen ander de interactie begrijpt die speelt tussen werknemers onderling.

Naast het geven van trainingen in HRM gerelateerde onderwerpen zoals verzuimpreventie, slecht nieuws gesprekken, beoordelen etc. verzorgt Willem ook trainingen rondom agressiepreventie. Willem is verder inzetbaar als freelance HRM expert voor verschillende rollen op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Nienke en Willem verzorgen samen de masterclass ‘Effectief voeren van jaargesprekken’. Zie hier voor meer informatie over de masterclass.

inukzoek_partners_miekebouwens
Mieke Bouwens
www.miekebouwens.nl

Opleidingsbureau: School voor trainers en acteurs

Over Mieke

Een naam met zowel Hollandse als Friese helderheid. In haar achternaam zit ook haar missie: ‘bouwen’. Met toewijding werkt zij aan de versterking van organisaties, bedrijven en professionals. Zij verstevigt fundamenten, bouwt aan Skills en zelfvertrouwen. Zo krijg je organisaties, teams en mensen die staan als een huis.

Mieke werkt met dynamische werkvormen waarbij de Skillslabmethode van UniMaas en HogeSchool Nijmegen-Arnhem een didactische onderligger is. Humor en vindingrijkheid zijn belangrijke voertuigen om te komen tot rijke leerervaringen en hoge opbrengsten op de werkvloer. Door de successpiraal in te zetten nemen de skills in rap tempo en het zelfvertrouwen van deelnemers zienderogen toe.

Nienke en Mieke werken samen in tal van projecten. Onder andere het ontwerpen van competentietrainingen zoals het voeren van gesprekken voor professionals HBO & HBO+. Daarnaast zijn zij een sterk koppel in het organiseren van conferenties, evenementen op het gebied van persoonlijk effectiviteit-veranderingsprocessen en zijn zij coördinatoren van Growth Leaders Network GLN-NL.

inukzoek_dieta

Dieta Mietus
www.cyclu.nl

Psycholoog | Coach

Over Dieta

Dieta ondersteunt leidinggevenden en HR-managers met talentontwikkeling door het versterken van competenties. Hierbij zet zij de interactieve e-coaching tool Cyclu in die zorgt voor meer regie en resultaat op de werkvloer. Voor de medewerker een praktische en laagdrempelige manier van reflecteren, oefenen en jezelf ontwikkelen tijdens je dagelijkse bezigheden.

Inukzoek gebruikt Cyclu bij verandertrajecten. Voorbeeld van zo’n verandertraject is een leiderschapstraject waarin workshops worden afgewisseld met virtual classrooms en de online training voor competenties.

Netwerk “Beweging in Noord” bestaat uit:
Martha Buning
Titia Keuning
Annemieke Mintjes
Nienke Schaap
Goska Sixma

Onze toolbox

Dankzij de samenwerking met diverse partijen is de toolbox van Inukzoek goed gevuld. Wij werken vanuit het HR vakgebied en zijn gespecialiseerd in het begeleiden van veranderingsprocessen. Hierbij zetten wij – geheel naar de wens en keuze van de client – de volgende instrumenten in:

 • Advisering;
 • Op maat actieprogramma’s;
 • Workshops met actieve werkvormen;
 • Individuele- en teamcoaching met Immunity to Change methodiek;
 • Scrum marthabuning.nl voor meer informatie;
 • TNO toolbox voor duurzame inzetbaarheid medewerkers;
 • Reeds bestaande of nieuwe HR-instrumenten;
 • Webinars;
 • Het online programma Cyclu voor competentieontwikkeling;
 • Een trainingsacteur;
 • ‘Heidagen’.
Neem contact op

Laat ons weten waar je tegenaan loopt en hoe we je kunnen ondersteunen.

Voer een zoekopdracht in en druk op Enter

Hierbij geef ik mij op voor het HR Business Café

N.B. Met u aanmelding komt u automatisch op de bloglijst van Inukzoek. U ontvangt ongeveer vier keer per jaar een blog. Als u dit niet wilt kunt u zich direct uitschrijven onderaan de blog.

dit veld niet invullen s.v.p.Ik ontvang graag de weggever
 
Voornaam*
Achternaam*
Organisatie
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.Ik wil graag de nieuwste blog ontvangen
 
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Organisatie
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Hierbij geef ik mij op voor het HR Business Café

N.B. Met u aanmelding komt u automatisch op de bloglijst van Inukzoek. U ontvangt ongeveer vier keer per jaar een blog. Als u dit niet wilt kunt u zich direct uitschrijven onderaan de blog.

dit veld niet invullen s.v.p.