Inukzoek over coaching:

Focus op de mens dan
volgt het resultaat vanzelf

Een voorwaarde voor groei is in de spiegel durven kijken

Executive coaching

Professionele begeleiding voor ondernemers, bestuurders en leidinggevenden.

De druk op directies en leidinggevenden binnen organisaties is vaak niet te benijden. Resultaten worden immers nauwlettend door stakeholders gevolgd. Ze krijgen opdracht van hogerhand de organisatie door complexe veranderingen te manoeuvreren, ze moeten anticiperen op klantbehoeften, zorgen voor concurrentievoordeel en sturen en passant ook nog teams en werknemers aan in een omgeving waar het voortdurend beter, goedkoper en sneller moet.

Hoe kan ik groeien?
Elke verandering brengt voor leidinggevenden dezelfde vraag met zich mee: “Hoe en waarin kan ik groeien om de organisatie, het team, individuele medewerkers of het proces goed te faciliteren?”. Executive coaching is dan ook bedoeld voor ondernemers, bestuurders en leidinggevenden die zichzelf tot doel hebben gesteld zichzelf, het team en de prestaties van de organisatie te willen verbeteren. Het zijn deze leiders – die weten dat ze nooit zijn uitgeleerd en zich altijd willen blijven ontwikkelen – die Inukzoek door middel van executive coaching begeleidt.

In een gering aantal uren je potentieel aanboren
Coaching is bij uitstek een goed instrument om snel persoonlijke groei te bewerkstelligen en het is bijzonder dat je met een gering aantal uren coaching je potentieel zo goed kan aanboren. De waan van de dag regeert hier niet en is er echt tijd voor (zelf)reflectie. In beweging komen kan ongemakkelijk zijn, maar het levert altijd inzichten op en je gaat, in positieve zin, anders in je werk en je (privé) leven staan. Karakter kun je zien als een vaststaand iets, maar je kunt het ook zien als een spier, die je altijd kunt trainen.

Coaching is een cadeau aan jezelf
Zelf ben ik tijdens mijn ‘Immunity to Change coaching training’ gecoacht door de Amerikaanse Barbara Rapaport. Zij leerde mij het vermogen van continue introspectie waardoor ik nu eerlijker naar mijzelf kijk en minder perfectionistisch ben. Dankzij deze bewustwording gaat het samenwerken met andere ondernemers mij een stuk gemakkelijker af en dat levert veel energie, heldere inzichten en nieuwe kennis en klanten op. Verder volg ik sinds 2016 bij Hylke Faber , de auteur van Taming your Crocodiles, de facilitators training TyC. Ook daarmee maak ik weer een persoonlijk en professionele groei door. Is het altijd gemakkelijk? Nee dat is het zeker niet, want ik word steeds behoorlijk met mijzelf geconfronteerd. Het is wel de moeite meer dan waard en elke keer is het weer echt een cadeau aan mijzelf omdat ik mijzelf continue laat groeien en uit mijn comfortzone stap. Zo kan ik mijn klanten steeds beter ondersteunen en ook een groei door laten maken. Er valt zoveel te leren, coachen is een inspirerend vakgebied.

Sinds 2005 coach ik officieel directeuren, leidinggevenden, medewerkers en (management)teams. Mijn jarenlange ervaring in het HR vakgebied helpt mij daarbij enorm, omdat ik bekend ben met alle facetten van HR. Ik sta als interim HR adviseur nog regelmatig met ‘mijn voeten in de klei’ om vooral de aansluiting met ‘de huidige  werkelijkheid’ niet te missen. Ik ben gecertificeerd Immunity to Change Coach. Verder werk ik nauw samen met andere gecertificeerde coaches en facilitators.

Ben je geïnteresseerd vraag dan een geheel vrijblijvend een intake gesprek aan. 

Ook zij kozen voor Inukzoek

Voer een zoekopdracht in en druk op Enter

Houd mij op de hoogte over GLN aanbod

dit veld niet invullen s.v.p.Ik ontvang graag de weggever
 
Voornaam*
Achternaam*
Organisatie
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.Ik wil graag de nieuwste blog ontvangen
 
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Organisatie
 
dit veld niet invullen s.v.p.