Time is not measured by clocks
It’s measured by moments

George Orwell

Agenda

Inspirerende bouwstenen voor jezelf, je team en/of je organisatie

Om vooruit te komen heb je inspiratie, nieuwe kennis, competenties en inzichten nodig. Bouwstenen die je uitdagen, aan het denken zetten en verder op weg helpen. Onze bouwstenen bestaan uit inspiratieworkshops, masterclasses, het HR business café en twee ‘growth leadership’ bijeenkomsten. Alle vormen hebben als overeenkomst: beweging creëren, veerkracht vergroten met deelnemers die kansen omarmen en willen leren van en met elkaar.

Inzichten uit de theorie worden gecombineerd met een bewezen methode of aanpak vanuit de praktijk. Hiermee wordt geoefend met zoveel mogelijk eigen casuïstiek, zodat je geïnspireerd verder kunt met bouwen!

BOOST JE ZELFVERTROUWEN | DE WANDELING

16 maart 2018

'Boost je Zelfvertrouwen!' van Inukzoek is een online programma van 10 weken. Het programma is speciaal ontwikkeld om je energieker te maken en te zorgen dat je bewuster tot bepaalde keuzes komt. Parallel aan het programma organiseert Inukzoek 'De Wandeling'. Tijdens de wandeling, werken we aan het [...]

Lees verder

MASTERCLASS ‘HET GEHEIM VAN GESPREKKEN MET IMPACT’

31 mei 2018

In onze praktijk als HR adviseur en coach komen wij veel leidinggevenden tegen die als een berg opzien tegen de (verplichte) gesprekken met sommige van hun medewerkers. Tijdens de masterclass leer je de juiste mindset aan te nemen voor het gesprek en te reflecteren op het eigen handelen. Je oefent [...]

Lees verder
Neem contact op

Laat ons weten waar je tegenaan loopt en hoe we je kunnen ondersteunen.

Not readable? Change text. captcha txt

Voer een zoekopdracht in en druk op Enter

Hierbij geef ik mij op voor het HR Business Café

N.B. Met u aanmelding komt u automatisch op de bloglijst van Inukzoek. U ontvangt ongeveer vier keer per jaar een blog. Als u dit niet wilt kunt u zich direct uitschrijven onderaan de blog.

dit veld niet invullen s.v.p.Ik ontvang graag de weggever
 
Voornaam*
Achternaam*
Organisatie
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.Ik wil graag de nieuwste blog ontvangen
 
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Organisatie
 
dit veld niet invullen s.v.p.Ik meld mij aan voor het P&O Grand Café
Voornaam*
Achternaam*
Organisatie
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.