Inukzoek over change management:

De wind kun je niet veranderen
Wel de stand van je zeilen

Medewerkers kunnen zelf de zeilen trimmen

Cultuurprogramma

Waarom continue werken aan cultuur?
Volgens Gallup is het slecht gesteld met de ‘engagement’ van werknemers in Nederland in 2017: 12% van de medewerkers is betrokken, 75% is niet betrokken (geven tijd en niet de grootst mogelijke inspanning) en 13% is niet actief betrokken en saboteren zelfs zaken. In het rapport ‘State of the Global Workplace’ kun je hierover meer lezen.

Aandacht voor cultuur, gedrag en veranderende rollen
Vaak wordt te weinig aandacht besteedt aan een continue afstemming van organisatie strategie / inrichting, de samenwerking binnen teams en daarbuiten èn de houding / competenties van leidinggevenden en medewerkers. Deze thema’s worden vaak onderbelicht omdat ze niet tot de harde criteria behoren. En juist hier is de winst te behalen.

Gebeurt dit niet dan voelen leidinggevenden en medewerkers dat zaken hen overkomen. Ze hebben het stuur niet meer in handen en de angst regeert. De ene persoon bevriest, de andere vlucht en weer een ander vecht.

Onze aanpak: Taming your Crocodiles
Kijk voor onze aanpak op www.growthleadersnetwork.com. Wij werken nauw samen met Hylke Faber, auteur van Taming your Crocodiles. Dit boek is in 2018 door Bloomberg, een toonaangevend portaal voor Markt en Bedrijfsleven, gekozen tot de top 10 van leiderschapsliteratuur. In augustus 2019 brengt Business Contact onder de naam ‘Tem de Krokodil’, dit boek op de Nederlandse markt.

Ben je geïnteresseerd, vraag dan een geheel vrijblijvend een gesprek met ons aan.

Ook zij kozen voor Inukzoek

Voer een zoekopdracht in en druk op Enter

Houd mij op de hoogte over GLN aanbod

dit veld niet invullen s.v.p.Ik ontvang graag de weggever
 
Voornaam*
Achternaam*
Organisatie
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.Ik wil graag de nieuwste blog ontvangen
 
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Organisatie
 
dit veld niet invullen s.v.p.