De wind kun je niet veranderen
Wel de stand van je zeilen

Cultuurprogramma

Waarom continue werken aan cultuur?
Volgens Gallup is het slecht gesteld met de ‘engagement’ van werknemers in Nederland in 2017: 12% van de medewerkers is betrokken, 75% is niet betrokken (geven alleen tijd en niet de grootst mogelijke inspanning) en 13% is niet actief betrokken of saboteren zelfs zaken. In het rapport ‘State of the Global Workplace’ kun je hierover meer lezen.

cultuurprogramma

Aandacht voor cultuur, gedrag en veranderende rollen
Vaak wordt te weinig aandacht besteedt aan een continue afstemming van organisatie strategie of de inrichting van een organisatie, de samenwerking binnen teams en daarbuiten èn de houding/competenties van leidinggevenden en medewerkers. Deze thema’s worden vaak onderbelicht omdat ze niet tot de harde criteria behoren. Door ons cultuurprogramma te volgen valt hier juist de winst te behalen!

Is daar geen afstemming over dan voelen leidinggevenden en medewerkers dat zaken hen overkomen. Ze hebben het stuur niet meer in handen en de angst regeert. De ene persoon bevriest, de andere vlucht en weer een ander vecht.

Onze aanpak?

Voor meer informatie zie Growth Leaders Network

Wij werken nauw samen met Hylke Faber, auteur van het boek ‘Taming your Crocodiles’. Dit boek is in 2018 door Bloomberg, een toonaangevende organisatie voor Markt en Bedrijfsleven, gekozen tot de top 10 van leiderschapsliteratuur. In 2019 heeft Business Contact onder de naam ‘Tem de Krokodil’ op de Nederlandse markt gebracht.

Geïnteresseerd in ons cultuurprogramma?

Ook zij kozen voor Inukzoek

Voer een zoekopdracht in en druk op Enter

Houd mij op de hoogte over GLN aanbod

dit veld niet invullen s.v.p.Ik ontvang graag de weggever
 
Voornaam*
Achternaam*
Organisatie
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.Ik wil graag de nieuwste blog ontvangen
 
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Organisatie
 
dit veld niet invullen s.v.p.