Learning is a treasure that will
follow its owner everywhere

Chinese proverb

Nienke Schaap
Professioneel | deskundig | enthousiast

Nienke kent alle zon- en schaduwkanten van personeelsbeleid. Haar jarenlange ervaring in HR beslaat de volle breedte van het vakgebied. In 2013 volgde Nienke in Boston de facilitators training voor ‘Immunity to Change’ bij de Harvard professoren Robert Kegan en Lisa Lahey. Aansluitend aan de training volgde Nienke de jaaropleiding.

In de jaren voor Inukzoek werkte Nienke bij Artsen zonder Grenzen en andere non-profit en profit organisaties. Hier deed zij een schat aan ervaring op als trainingsadviseur, HR-adviseur (zowel in- als extern) en als hoofd P&O waar zij de nieuwste vaktheorieën, trends en ontwikkelingen aan de hedendaagse praktijk koppelde.

Vraag klanten en partners Nienke te omschrijven en ongetwijfeld krijg je: ‘professioneel’, ‘deskundig’ en ‘enthousiast’ als antwoord. En dat klopt. Nienke benadert iedere hulpvraag objectief, zonder vooringenomen aannames en vanuit diverse hoeken; haar enthousiasme, inspiratie en passie voor het vak lijkt onuitputbaar.

Nienke & Inhoud

Nienke houdt ontwikkelingen in het HR vakgebied nauwgezet bij. Ze investeert voortdurend in eigen kennis en ontwikkeling, is innovatief en werkt uitsluitend met partners die dit ook zijn.

Immunity to Change
Nienke Schaap heeft in Boston de training ‘Immunity to Change’ bij de grondleggers, Robert Kegan en Lisa Lahey, doorlopen. De methodiek en de onderliggende theorie, in combinatie met haar expertise van ‘verandertrajecten’, heeft Nienke verwerkt in de masterclass: ‘Arrange the Change‘. Hierin geeft ze onder meer voorbeelden hoe mens en teams met één voet op het gaspedaal staan en tegelijkertijd op de rem trappen. Dit laatste als onbewuste zelfbescherming.

Samenwerkingsverbanden
Nienke is in 2015 een samenwerking gestart met Martha Buning. Laatstgenoemde is een autoriteit in duurzame inzetbaarheid en Scrum. Behalve Martha Bunning werkt Nienke intensief samen met Titia Keuning, Willem Bruining, Mieke Bouwens en Dieta Mietus. Klik hier voor het uitgebreide overzicht van partners die met Inukzoek samenwerken.

P&O Grand Café
Hebben we het over het periodiek organiseren van events dan mogen het P&O Grand Café en het Growth Leaders Network (GLN-NL) niet ontbreken. Nienke heeft dit respectievelijk opgezet met ‘Adrenna Arbeidsrecht Advocaten’ en Mieke Bouwens.

Neem contact op

Laat ons weten waar je tegenaan loopt en hoe we je kunnen ondersteunen.

Not readable? Change text. captcha txt

Voer een zoekopdracht in en druk op Enter

Hierbij geef ik mij op voor het HR Business Café

N.B. Met u aanmelding komt u automatisch op de bloglijst van Inukzoek. U ontvangt ongeveer vier keer per jaar een blog. Als u dit niet wilt kunt u zich direct uitschrijven onderaan de blog.

dit veld niet invullen s.v.p.Ik ontvang graag de weggever
 
Voornaam*
Achternaam*
Organisatie
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.Ik wil graag de nieuwste blog ontvangen
 
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Organisatie
 
dit veld niet invullen s.v.p.Ik meld mij aan voor het P&O Grand Café
Voornaam*
Achternaam*
Organisatie
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.