Two monologues do not
make a dialogue

Jeff Daly

HR Business Café

Al bijna tien jaar organiseren Adrenna Arbeidsrechtadvocaten en Inukzoek vijf keer per jaar het HR Business Café in Friesland.

In 2017 is Maarsingh en Van Steijn als partner aangehaakt en in 2018 zijn we ook gestart in Groningen-Drenthe. Onze community bestaat nu uit ongeveer 100 bedrijven/organisaties en onze leden hebben HR, leidinggevenden of directie functies in het MKB of bij (semi)overheid, non-profit organisaties en hebben een dienstverband.

Ben je iemand die beweging creëert, graag leert, innoveert en je (zelf)leiderschap graag verdiept?
Wil je kennis en ervaring delen en ontvangen?
Word dan lid van onze community. We heten je van harte welkom.

HR Business Cafe

Nieuwe ontwikkelingen op gebied van arbeidsrecht, HRM, verander- en stressmanagement

Wij bieden een platform om bij elkaar in de keuken te kijken, kennis informeel met elkaar uit te wisselen en vertrouwd te kunnen sparren over zaken die je bezighouden. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen, zijn op zoek naar methodieken voor versnelling van verandering en delen graag onze kennis over arbeidsrecht, HRM, verander- en stressmanagement. De thema’s die worden besproken zijn altijd actueel en innovatief en worden door deelnemers of onszelf ingebracht.

Locatie        :  nader te bepalen

Tijdstip       : 14.30 – 17.00 uur. Dit is inclusief netwerkgelegenheid

Investering: voor de onkosten vragen wij € 75,- excl. 21% btw per bedrijf/organisatie per jaar. Dit is ongeacht het aantal deelnemers per bedrijf.

Ga naar onze agenda voor de data van het HR Business Café.

Voorbeelden van onderwerpen:

 • Scrum en Agile HR
 • Het huis dat met de hersenen speelt
 • De toegevoegde waarde van een bedrijfsarts
 • AVG
 • Werkgeluk – Gastspreker Leo Bormans
 • Rechten en plichten bij Arbeidsongeschiktheid
 • De disfunctionerende medewerker
 • Overspanning en burnout: hoe gaan we er mee om?
 • Groeileiderschap
 • Met veerkracht uit de lockdown: ambities waarmaken
 • Het belang van persoonlijk leiderschap
 • Een krappe arbeidsmarkt: wat kunnen we eraan doen?
 • Diversiteit
 • De juiste vragen stellen
HRbusinesscafe
HRbusinesscafe

Wij waren onder andere te gast bij:

Omnyacc Synergie, SC Cambuur, Jeugdzorg Friesland, Dr. Oetker, Omrop Fryslân, Drukkerij Van der Eems, BentAcera, LIMOR, Fryske Akademy, RHO adviseurs, NOM, CSK Food Enrichment, Maarsingh en Van Stijn, Mieke Bouwens Opleidingsbureau, HZPC, Adrenna Arbeidsrechtadvocaten, Inukzoek, Jij bent Wijs, RDW, Gemeente Leeuwarden, Arbo Anders, Poiesz Supermarkten, RDW, UMCG Ambulancezorg Tynaarlo.

Zet in je agenda en meld je aan voor donderdag 21 september as

Tijdstip en locatie
Heel graag ontvangen wij je op 15 juni bij Omnyacc Synergie in Leeuwarden. Wij verheugen ons op deze kennismaking en willen vol enthousiasme invulling geven aan het HR Business Café!

Het onderwerp van de lezing
Arbeidsrecht | Veranderingen en ontwikkelingen

Spreker
Marjolijn Miltenburg

Locatie
Omnyacc Synergie
Balthasar Bekkerwei 90
Leeuwarden

Wanneer: donderdag 15 juni 2017, van 14.30 uur tot 17.00 uur

inukzoek_penocafe3

Vervolgdata voor het HR Business Café

Tijdstip en locatie
Het HR Business Café wordt meerdere keren per jaar georganiseerd. Naast donderdag 16 november 2017 zijn de volgende data inmiddels vastgelegd:

 • Nog onbekend

Deelnemen/ lid worden
Sinds de oprichting van het P&O Café is deelname doorgaans kosteloos geweest. Omdat veel van de deelnemers die op onze adressenlijst staan in de praktijk weinig binding hebben met ons platform, hebben wij ervoor gekozen om met ingang van 2017 een financiële bijdrage te vragen. Zo hopen wij te realiseren dat degenen die bereid zijn om een financiële bijdrage te voldoen ook allemaal actieve deelnemers worden en daarmee de onderlinge kennisuitwisseling wordt versterkt. Dit betekent overigens nog steeds niet dat je verplicht bent te komen. Je komt natuurlijk als het onderwerp je aanspreekt en wanneer het je past.

Kosten
De bijdrage zal € 75,- ex. btw per bedrijf per jaar bedragen (dus meer deelnemers van hetzelfde bedrijf kunnen deelnemen voor deze vaste bijdrage). De kosten van het HR Business Café zijn hiermee gedekt en we kunnen een keer een “special” organiseren over een bepaald onderwerp dat leeft binnen de groep. Kortom, ben je iemand die beweging creëert? Wil je kennis en ervaring, delen en ontvangen? Sluit je dan aan bij HR Business Café.

Aanmelden doe je door te mailen met Marjolijn Miltenburg van Adrenna Arbeidsrechtadvocaten. Voor meer informatie bel of mail Nienke Schaap van Inukzoek.

Voer een zoekopdracht in en druk op Enter

Houd mij op de hoogte over GLN aanbod

dit veld niet invullen s.v.p.Ik ontvang graag de weggever
 
Voornaam*
Achternaam*
Organisatie
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.Ik wil graag de nieuwste blog ontvangen
 
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Organisatie
 
dit veld niet invullen s.v.p.