Inukzoek over HR advies en interim:

Doeltreffend HR advies en interim
verhoogt het rendement

Goed doordacht HR advies en interim versterkt organisaties effectief

HR advies en interim

HRM en Inukzoek. Wat levert het de organisatie op?

Inukzoek biedt met daadkrachtige HR-adviestrajecten  de helpende hand. Met enerzijds HR beleid en instrumenten die passen bij de snel veranderende omgeving en anderzijds maatwerk programma’s voor medewerkers en leidinggevenden wordt de productiviteit verhoogd en neemt de verantwoordelijkheid voor het eigen functioneren zienderogen toe. Het vergroten van employabiliteit, een hernieuwde beleving van het werkplezier en een lager ziekteverzuim zijn nog drie gevolgen die het inschakelen van Inukzoek op organisaties heeft.

Het HR vakgebied kent bijzonder veel facetten en specialisaties. Om die reden werkt Inukzoek nauw samen met de HR adviseurs van Omnyacc Synergie – www.omnyacc.nl.  Samen beschikken wij over een breed spectrum van specialistische HR kennis en zetten we de HR adviseur in die de hulpvraag het beste kan beantwoorden. Wij adviseren over personele vraagstukken op strategisch-, tactisch- en beheersmatig niveau en indien gewenst implementeren wij beleid en geven met wij door middel van workshops de gewenste kennis door aan HR collega’s, leidinggevenden of medewerkers. De dienstverlening kan op project- of op interim basis plaatsvinden. Zonder uitzondering sluit deze naadloos aan op de missie, visie, strategie en kernwaarden van de organisatie.

inukzoek_nienke_schaap
Momenten en situaties waar organisaties de expertise van Inukzoek inschakelen.

De expertise van Inukzoek wordt gebruikt bij de volgende thema’s

 • Arbo: o.a. ziekteverzuimbeleid, re-integratie en preventieve acties;
 • Arbeidsvoorwaarden;
 • Competentiemanagement;
 • Fusie: o.a. afstemmen arbeidsvoorwaarden, goede start nieuwe samenwerking, begeleiding managementteam, nieuwe organisatiecultuur;
 • Ontslagprocedures;
 • Reorganisatie: o.a. sociaal plan, begeleiden nieuwe teams en leidinggevenden;
 • Strategische personeelsbeleid: de juiste mensen op de juiste plaats voor de juiste periode met passende instrumenten en beleid.

Vragen die wij samen met HR of leidinggevenden beantwoorden

 • Waar staan de medewerkers en leidinggevenden nu en welke competenties en gedrag is nodig voor het realiseren van de nieuwe strategie en hoe komt iedereen daar? Veranderen functies op termijn? Hoe, wanneer en welke acties zijn dan nodig?
 • Hoe flexibel en vitaal is iedereen? Kunnen medewerkers tot hun pensioen bij de organisatie terecht? Hoe verhogen wij de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers?
 • En de teams, hoe functioneren zij? Zijn de teamleden goed op elkaar ingespeeld of is hier nog winst te behalen?
 • Welke (HR) instrumenten worden ingezet en ondersteunen de strategie en welke werken deze tegen?
 • Past de inrichting van de organisatie nog bij de plannen? Zijn wij toe aan zelfsturende of zelforganiserende teams?
Resumerend

Is het doel van de organisatie het realiseren van een continue duurzame groei? Is er sprake van een (dreigend) hoog ziekteverzuim en moet dit naar beneden? Is het zaak dat medewerkers gestimuleerd worden tot vitaliteit? Streeft de organisatie naar een gezonde in-, door- en uitstroom van medewerkers? Staan ‘verhoogde productiviteit’ en ‘goed werkgeverschap’ op de to-do list van de organisatie? Ja? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan met Inukzoek. In minder dan een uur weet je of de Inukzoek-aanpak ook voor jouw organisatie een doorbraak kan bewerkstelligen en ‘de steen weer laat rollen’.

Ook zij kozen voor Inukzoek

Neem contact op

Laat ons weten waar je tegenaan loopt en hoe we je kunnen ondersteunen.

Voer een zoekopdracht in en druk op Enter

Hierbij geef ik mij op voor het HR Business Café

N.B. Met u aanmelding komt u automatisch op de bloglijst van Inukzoek. U ontvangt ongeveer vier keer per jaar een blog. Als u dit niet wilt kunt u zich direct uitschrijven onderaan de blog.

dit veld niet invullen s.v.p.Ik ontvang graag de weggever
 
Voornaam*
Achternaam*
Organisatie
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.Ik wil graag de nieuwste blog ontvangen
 
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Organisatie
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Hierbij geef ik mij op voor het HR Business Café

N.B. Met u aanmelding komt u automatisch op de bloglijst van Inukzoek. U ontvangt ongeveer vier keer per jaar een blog. Als u dit niet wilt kunt u zich direct uitschrijven onderaan de blog.

dit veld niet invullen s.v.p.